Fröodling

Hela boken som pdf-fil!
På denna sida får du tillgång till hela boken som pdf-fil. Det är ett bra alternativ om du vill bläddra eller söka i hela boken. Det kan dock vara något tungt att ladda ner om du har telefonmodem, samt kanske svåröverskådligt. Första upplagan är på drygt 2 Mb. Bokmärken i pdf-filen kan komma senare! Som alternativ erbjuder vi alla kapitel som separata pdf-filer. Se "Kapitel & Innehåll" i menyn till vänster!

Du får ladda ner filerna från Fröodling.se och skriva ut dem för privat bruk. Du får citera text i normal omfattning. All annan användning eller mångfaldigande kräver tillstånd från respektive författare eller utgivaren.

Här är filen
Fröodling, första upplagan, som pdf-fil

Om pdf-filen
För att läsa pdf-filen behövs Acrobat Reader (lägst version 5!) eller motsvarande program. Om du inte har det och inte vet hur man laddar hem och installerar detta gratisprogram, så föreslår vi att du tar hjälp av någon mer datorkunnig person. Pdf-filen öppnas i nytt fönster.

Upplaga
Detta är första upplagan av Fröodling, som publicerades i enkelt tryck i slutet av september 2006. Webbpubliceringen skedde den 7 oktober 2006.